Pension

Wanneer je op vakantie gaat of niet in staat bent om voor je huisdier te zorgen, biedt ons pension een vertrouwde en liefdevolle opvang. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je huisdier te verzorgen en te verwennen. Er wordt dagelijks door vrijwilligers met de honden gewandeld of in de buitenren gespeeld. De katten beschikken over een binnen- en buitenren.

Of het nu gaat om een kort uitstapje of een langere reis, je kunt met een gerust hart ontspannen, wetende dat je huisdier in goede handen is en alle aandacht krijgt die het verdient.

Belangrijk

Wil je je viervoeter bij ons op pension laten komen? Dan moet je een geldig vaccinatiebewijs voorleggen. 

  • Verplichte vaccinatie hond: parvovirose, hondenziekte, rattenziekte, hepatitis, kennelhoest* 
  • Verplichte vaccinatie kat: parvovirose, niesziekte en leucose* 

* deze vaccins worden niet standaard gegeven, dus vraag dit zeker na bij je dierenarts.

Indien je dier niet correct is gevaccineerd, zullen wij dit moeten aanrekenen. 

Dieren die bij ons op pension komen, moeten ontvlooid en ontwormd zijn. Het dier moet uiteraard jouw eigendom zijn.

Mee te brengen bij binnenkomst
  • je identiteitskaart
  • het vaccinatieboekje en/ of registratieformulier van het dier in kwestie
  • voeding (optioneel)
Tarieven
  • Hond: €18 per dag
    • tweede hond van hetzelfde gezin kan in dezelfde kennel verblijven voor €12 per dag
  • Kat: €10 per dag

Bij annulaties, ten laatste 14 dagen vóór aanvang pension, wordt het voorschot terugbetaald.
Annulaties die later worden meegedeeld, daarvan wordt het voorschot NIET terugbetaald.

Of het hier leuk is in ons pension? We vragen het graag aan Sandra, het baasje van Max, een toffe viervoeter die ze bij onze vzw adopteerde!

“Max is een Kaukasische Owcharka gekruist met Leonberger, die ondertussen al 3,5 jaar bij ons is. In juni mag hij vijf kaarsjes uitblazen.

We hebben gekozen voor jullie hondenpension omdat hij gekend is en iedereen bij jullie weet dat hij lief is en graag knuffelt. Ook vind ik het belangrijk dat hij meer ziet dan zijn hok: ik weet dat jullie ermee gaan wandelen en dat hij op de losloopweide mag. Als er bij jullie geen plaats is, is er voor ons geen vakantie. We weten dat hij goed verzorgd wordt en daarmee komen we steeds terug.

Toen Max de eerste keer op pension kwam, zat men te wachten om gaan te wandelen. Dat was heel leuk! Max, voor jullie ‘Fluffy’, komt dit jaar in juli een weekje op bezoek. En dan kan hij weer lekker verwend worden. Het is ook leuk dat ik al eens een foto doorgestuurd krijg en we zien dan dat hij wel geniet van de aandacht.” 😊 

Crisisopvang

Wanneer je onverwacht niet meer voor je huisdier kan zorgen zoals onder andere door een ongeplande ziekenhuisopname, plots woonstverlies (bv. door een brand,…), kan je beroep doen op onze crisisopvang.

Let wel op, dezelfde vaccins zijn nodig als voor een pensionverblijf. Indien er geen bewijs van deze vaccins is, zullen wij de dieren moeten vaccineren.

Voor inwoners van onze contractgemeenten en -steden garanderen we de crisisopvang. In andere gevallen kunnen we dat ook aanbieden afhankelijk van het aantal vrije plaatsen. Hiervoor neem je best even contact met ons op.